Bo på landet

I bogen fortæller jeg om 20 års erfaringer med ‘et lille hus på landet’ – glæder, udfordringer, erfaringer – med nye vinduer, varmepumpe, træbeskæring … ting, der kommer efterhånden, og som man måske ikke lige havde forudset fra en fjerdesal.

Da jeg kom fra en lejlighed til et lille hus, var jeg forberedt på mange ting – men ikke det hele. Jeg vidste godt, der blev mørkt om natten – jeg er født på landet – men var uforberedt på, hvordan man håndterer et oliefyr, bekæmper muldvarpe osv. Da jeg flyttede, var der ikke så mange gør-det-selv videoer på youtube – nu er der mange og gode, så praktiske vejledninger i hvordan man skifter et blandingsbatteri (en vandhane) er ikke med. Jeg har brugt pladsen på, hvad der går forud af overvejelser, og hvad der måtte komme bagefter, man ikke var forberedt på. Det er kun muldvarpene, der har fået en vejledning med. Det er den eneste, jeg kender, som faktisk virker.

 

Anduin

 

Køb bogen